tag:blogger.com,1999:blog-3245593526976702192.post3156176145424104086..comments2023-10-01T14:16:52.160+02:00Comments on Hajnal és apróságai: Natúr cseresznyebefőttHajnalhttp://www.blogger.com/profile/12520760630549804310noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3245593526976702192.post-3264559892697158242009-06-13T08:56:19.326+02:002009-06-13T08:56:19.326+02:00Köszönöm, nagyon kedves vagy! Két giga-méretű cser...Köszönöm, nagyon kedves vagy! Két giga-méretű cseresznyefát nevelgetünk. Az egyik szörnyen kukacos, talán a másik nem tűnik annak, abból valami lesz talán.Ágihttps://www.blogger.com/profile/04950467265850611712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3245593526976702192.post-46464605116841716682009-06-11T06:52:06.249+02:002009-06-11T06:52:06.249+02:00Köszi Ági,lehet,hogy majd megpróbálkozok az aszalá...Köszi Ági,lehet,hogy majd megpróbálkozok az aszalással is!!Kár,hogy nem itt laksz a közelemben,mert akkor jöhettnél és szedhetnél annyi cserkót,amennyit csak szeretnél!!:-)Hajnalhttps://www.blogger.com/profile/12520760630549804310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3245593526976702192.post-76282252841064546242009-06-10T19:25:06.527+02:002009-06-10T19:25:06.527+02:00Nagyon gusztusosak ezek a kompótok! És szerencsés ...Nagyon gusztusosak ezek a kompótok! És szerencsés lehetsz a fáddal is, mert én is nekiálltam volna befőzni, de a szemre gyönyörű cserkókból seregekben masíroznak ki a kukacok. Csak kimagozott, cukros leves befőttet tudok így csinálni. Meg hát aszalni... Mondjuk az is egy nagyon jó és takarékos tartósítási mód, Dulmina igazi nagymestere a témának! Ha van hozzá türelmed, Hajnal, próbáld ki! Érdemes! Puszi a pocaklakónak!Ágihttps://www.blogger.com/profile/04950467265850611712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3245593526976702192.post-57756017273189820202009-06-08T21:54:12.215+02:002009-06-08T21:54:12.215+02:00Szia!
Örülök az új blogodnak, már föl is iratkozta...Szia!<br />Örülök az új blogodnak, már föl is iratkoztam rendszeresen olvasni!<br />Nagyon szépek lettek a befőttjeid, és ha rájuk húzódott a fedő (kicsit homorú a közepe), akkor rendben lesznek. Gyümölcse válogatja, hogy mennyi levet enged, attól mindig messze van, hogy ellepje (még azok is, amiket esetleg 1-2 kanál rummal teszek el). Viszont nagyon átható illatú és koncentrált ízű, igazi nyár a télben :) Ízletes őszibarackból meg kopaszbarackból is nagyon szeretem, de idén kajsziból is tervben van.Dulminahttps://www.blogger.com/profile/01523896080860646568noreply@blogger.com