2009. szeptember 9., szerda

Gyászolok :-((


Sajnos nagyon szomorú dolog történt velünk :(
Talán most már le tudom írni bőgés nélkül :(
2009. szeptember 1-jén ici-pici kislányunk ,,ANGYALKA" lett ! :-((
Iszonyú a fájdalom,szinte elviselhetetlen,már nincs könnyem,annyit sírtam,pedig tudom az nem hozza vissza,de annyira hiányzik :((((
Tudom hibáztatni senkit nem érdemes,de azért egy kicsit hibáztatom magam is,mert nem vigyáztam rá eléggé,meg egy kicsit hibáztatom a dokit,hogy nem törődött velem kellő képpen,nem vette figyelembe az előzményeket,meg sorolhatnám,de már sajnos nincs mit tenni!
Talán a sors akarta így,igaz nem tudom miért,és nem is értem,hogy mért kellett elvennie tőlem az én kicsi lányomat,mikor annyira vágytam rá :-(( (már bőgök) :(((
Részletezni nem szeretném,hogy mi történt,röviden annyi,hogy a 22.héten elvetéltem,mert ez még vetélésnek számít,igaz én már nem így fogom fel,mivel ő már az én kicsi lányom volt,és meghalt :-((((
Most egy darabig nem leszek,még nem tudom meddig,még nem tudom mikor leszek túl a nehezén,talán napról-napra kicsit jobb,vagy nem annyira rossz,már nem sírok egész nap,de hogy elfelejteni nem fogom soha,az biztos!!!!

18 megjegyzés:

  1. Fogadd őszinte részvétemet, nagyon sajnálom! Nagyon nehéz lehet most Nektek..

    VálaszTörlés
  2. Hajnal, nagyon sajnálom...kicsit megálltam, mert tudom, hogy nincs az a szó, ami ebben a helyzetben meg tudna vigasztalni. Azért írom, hogy tudom, mert amikor a kicsi lányunk megszületett a 36-37. hétre 3 kiló 10 dekával!! ("terhességi mérgezés"-em volt), sajnos oxigént kellett adni Neki, ami maga után vont egy csomó mindent, de imáink meghallgattattak, és a Fennvaló kegyes volt hozzánk: egy egészséges kislányt adott, akiért minden pillanatban hálát adok, és azóta mondhatnám "megtértem" ( katolikus vagyok ). Azóta tudom, hogy a legnagyobb érték az ÉLET és az EGÉSZSÉG!!! Vigasztalódást kívánok Nektek ebben a nagy bánatban és fájdalomban, az biztos, hogy a pici ,,ANGYALKA" most már nagyon jól van, mindig a hátramaradóknak a nagyon nehéz, de biztos a két fiatok szeretete, léte enyhít ezen a fájdalmon, és hátha a jó Isten ad még Nektek erőt, lehetőséget, bátorságot, hogy újra szülői örömök elé nézhessetek!:) És, hogy miért történnek meg ezek , nincs ember a világon, aki megválaszolhatná, és bármennyire értjük is ezt, emberi létünk alatt mégsem foghatjuk föl. Vigasztalódást kívánok tiszta szívemből!!

    VálaszTörlés
  3. Kívánok neked sok erőt és túlélést. És őszintén sajnálom, hogy meg kellett ezt élned. :( Őszintén mondom, sírok veled. :(

    VálaszTörlés
  4. Annyira sajnálom, nem is lehet ilyenkor mit írni... vígasztaljon a két kisfiad!!

    VálaszTörlés
  5. Sajnálom ami veletek történt , én is bőgök ahogy a soraidait olvasom.Sajnos ezt én is "túléltem"már van egy ANGYALKÁNK , azóta 3 év eltelt , van egy 18 hónapos KISHERCEGÜNK .Nagyon nehéz nincs olyan nap , hogy ne jutna eszembe....
    Nagyon nehéz ez,nem is tudok mást írni .A két gyönyörű kisfiad és a családod erőt fog adni mindenhez.Megnyugvást és sok erőt kívánok neked ehhez.

    VálaszTörlés
  6. Hajni! Annyira örültem a boldogságodnak, és most veled sírok a bánatodban! Kérem a Jóistent, hogy hozzon vígaszt Nektek, és mihamarabb ajándákozzon meg egy egészséges kisgyermekkel! Sok erőt kívánok a fájdalom feldolgozásához!

    VálaszTörlés
  7. Hajnal, nekem sincsenek szavaim... Nagyon sajnalom a veled történteket. Kivanom mihamarabbi megnyugvàsod és sok eröt a hétköznapokhoz és egyàltalàn!

    VálaszTörlés
  8. Kedves Hajni!
    Nagyon sajnálom, ami történt veletek. Végigbőgtem a soraidat. Kívánok nektek megnyugvást és békét. Mi itt leszünk és várunk rád.

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm lányok mindenkinek a kedves szavakat,nagyon jólesik,hogy így együttéreztek velem!!A család sokat segít,párom mindenben támogat,vígasztal,szeret,amire most nagy szükségem van!!Fiaim miatt muszáj,hogy talpra álljak,és előre nézzek,ne a múlton rágódjak!
    Nagyon remélem,hogy lesz még lehetőségem,hogy egy tündéri kislány anyukája legyek :-)

    VálaszTörlés
  10. Kedves Hajnal!
    Így ismeretlenül is nagyon együttérzek veled, potyognak a könnyeim. Sajnos nekem két icipici ANGYALKÁM van odafönn, de utánuk született két kis "ÖRDÖGFIÓKÁM", akikért nap mint nap meg kellállnom a helyem. Kívánom, hogy sok-sok boldogság érjen még ebben az életben, hogy kárpótoljon az élet valamennyire azért a sok bánatért és keserűségért, amit el kellett szenvedned. Őszinte részvéttel, Vera (Veriko)

    VálaszTörlés
  11. S ha nevetek vagy ajkamon kel ének,
    teszem, mivel egyetlen menedék ez,
    hogy elrejtsem szavát a szenvedésnek.

    Timid

    VálaszTörlés
  12. Kedves Hajni!
    Bár mi sem ismerjük egymást, de a történetedet olvasva bevallom én is elsírtam magam. Bár engem szerencsére ilyen dolog nem érintett, nekem már van két tündéri lányom, és kívánom, hogy neked is megadasson végre egy kislány.
    Sok szeretettel és részvéttel: Brigi

    VálaszTörlés
  13. Őszinte részvétünket szeretnénk kifejezni. Tudom, hogy soha nem lehet elfelejteni, mert én is átestem egy ilyen "vetélésen". Mária

    VálaszTörlés
  14. Kedves Hajni! Olvasva a soraidat én is elsírtam magam, jó sokáig nem is tudtam mit írni...
    De nagyon sokat gondoltam rád azóta. Meglátod, a Jó Isten megvígasztal, erőt ad és biztos vagyok benne, hogy kárpótolni fog ezért a veszteségért. Nézz előre most már! Sok-sok erőt és kitartást!!!
    Puszi!

    VálaszTörlés
  15. Jézusom, Hajni,
    hónapok óta nem néztem blogokat, és most gyanúsan görgettem visszafelé a bejegyzéseidet....
    Most teljesen ledermedtem, fogadd őszinte részvétemet.
    :(
    alig hiszem el :(

    VálaszTörlés
  16. Köszi Bea!!De már kicsit jobb,és csak pozitívan előre :-))

    VálaszTörlés