2009. november 27., péntek

Sült csirkecomb petrezselymes burgonyával


Recept:
A csirkecombokat befűszereztem:sóztam,borsóztam,megszórtam vegamixel meg majoránnával,löttyintettem rá egy kis olajat,és jól összekevertem,hogy mindenhol érje minden!
Bepakoltam a jénaiba,dobtam mellé pár gerezd fokhagymát,és tettem rá pár szál friss kakukkfüvet!
Letakarva sütöttem kb. 1 órát 200 fokos sütőben,majd fólia nélkül szép pirosra pirítottam!
A petrezselymes burgonyához a burgonyát héjastól megfőztem,majd megpucoltam és felkockáztam.Kevés kacsa zsíron hagymát pirítottam,rátettem egy csokor apróra vágott friss petrezselymet és rádobtam a burgonyát,jól elkevertem és sóztam még egy kicsit!
Szerintem a petrezselymes burgonya így az igazi,
és ezt anyukámtól tanultam :-))

1 megjegyzés: