2010. április 15., csütörtök

Spenót fasírttal


Igaz,hogy a spenótot ezidáig mindig főtt tojással ettük,de most volt maradék fasírt,és gondoltam talán nem lehet olyan rossz vele! És nem volt :-) Egészen finom volt együtt a kettő!!
Recept:
Kevés olajon lisztet kezdek pirítani,vagyis rántást készítek,majd beleteszek 2 gerezd apróra vágott fokhagymát,tovább pirítom,de csak kevés ideig,nehogy megégjen a fokhagyma.
Beleborítom a kicsit megolvadt spenótot (én általában fagyasztottból szoktam),elkeverem,majd felöntöm tejjel,annyival amennyivel pont elég sűrű lesz,kicsit rotyogtatom,sózom,
és egy kis őrölt szerecsendióval pikánssá teszem :-)
Ennyi az egész!! Gyors,egyszerű és nagyon finom!!
Főtt krumplival és fasírttal tálaltam!
Szerintem érdemes kipróbálni a párosítást :-)

3 megjegyzés:

  1. Imádom. Minden héten eszem egyszer. Nem bírok meglenni nélküle

    VálaszTörlés
  2. Nagyon guszta:)Férjem naponta kérdezi mikor készítek ...De ezt most nagyon megkívántam én is,simán meg tudnék enni belőle egy tányérkával;oPPP

    VálaszTörlés
  3. Kicsit megkésve, de imádva a spenótot, itt vagyok!:))

    VálaszTörlés