2010. február 27., szombat

Bőrös malachusi velesült krumplival


Nem egy bonyolult étel,de hát mostanában csak ilyeneket eszünk!
Szerintem viszont az egyszerűségében rejlik a finomsága :-)
Vaj puha husi,ropogós bőr,ízletes krumpli,nyam,nyam.... :-)
Recept:
A húst,ami most egy vastag szelet bőrös comb volt,bepácoltam! A pácba került: magos dijoni mustár,só,bors,fokhagyma,őrölt csili.
Egy nagy tepsi közepére tettem,letakartam,és betoltam az előmelegített sütőbe.
Kb.45 perc múlva,mellé pakoltam a hasábokra vágott krumplit,amit előzőleg elkevertem egy felszeletelt hagymával,fűszereztem sóval és egy kis sült krumpli fűszerrel. Letakarva visszatettem a sütőbe 20 percre,majd fólia nélkül sütöttem míg szép színt kapott!
Házi csalamádéval tálaltam!

3 megjegyzés:

  1. Annyira guszta, hogy szóhoz se jutok!!!!
    Úgy de úgy imádom!!!
    Nagyon szép képet készítettél....

    VálaszTörlés
  2. Köszi Andi!! Finom is volt nagyon!!

    VálaszTörlés
  3. Ez nem ér, nem bírom, ez kínzás... ki vagyok..

    VálaszTörlés