2009. június 15., hétfő

Zöldséges tokány borgácsban

Tegnap megint bográcsoztunk :-)Nálunk ez így nyáron elég sűrűn előfordul!!!
Most is én főztem,mert api füvet vágott,meg felállítottuk a medencét is,had melegedjen a víz benne!!
Abból főztem ami volt itthon,szóval összedobtam egy fini:
Zöldséges tokányt:
Hagymát pirítottam egy kockára vágott paradicsommal,rádobtam a csíkokra vágott sertés húst,lepirítottam,felengedtem vízzel,fűszereztem sóval,vegetával,borssal,fokhagymával,nyomtam bele piros aranyat,és pikánssá tettem egy kis tárkonnyal :-)Mikor majdnem megfőtt,beletettem egy kevés zöldborsót meg felkarikázott répát.
Kifőtt tésztával tálaltam!!Nagyon fini volt,mindenkinek ízlett!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése