2009. június 27., szombat

Sült panír (házi sajt)

Tegnap elkészítettem az első indiai házi sajtomat a ,,PANÍRT" ! Először Duende-nél olvastam róla,és nála egy jó kis videót is láttam,ami alapján tényleg gyerekjáték elkészíteni :-)Szóval nem írnám le a receptet,ha valakit érdekel,kattintson Duende oldalára!


Ma ebédre készítettem is belőle egy feltétet,teflonserpenyőben kevés olajon jól átsütöttem!
Tegnap kicsit pakoltam a konyha szekrényt,és találtam egy kevés sárgaborsót,szóval ma abból lett főzelék,de mivel tényleg nem sok volt,kiegészítettem egy kevés árpagyönggyel.Igazán ízletes főzelék lett,főleg,hogy vágtam bele vékony csíkokra egy szeletke szalonnát :-)
Nekem kicsit ízetlen lett ez a panír,szóval legközelebb ízesíteni kéne valahogy,csak nem tudom a készítés melyik fázisában??

1 megjegyzés: